Haber

Hangisi lüks ve şatafat? CHP’li Büyükçekmece Belediyesi’nin makam odası gündemde

  • HABER7

Cumhuriyet Halk Partisi’nin DEM Parti ile ittifak yaparak kazandığı İstanbul’un Sancaktepe ilçesindeki yerel seçimlerin ardından başlatılan lüks algısı yerle bir oldu. Sancaktepe belediye binasında başkanlık makamının 6 bin metrekare olmadığı ve içerisinde jakuzi bulunmadığı, görüntüleriyle ortaya çıktı. CHP’nin hiçbir hakikate dayanmayan söylemi Sancaktepe’de yerle bir olurken, “lüks”, “şatafat”, “yavru saray” tabirlerine uyacak belediye binasını, CHP zihniyetinin 30 yıldır yönettiği Büyükçekmece’de oluşturduğu belirtildi.

HANGİSİ YAVRU SARAY?

Büyükçekmece Belediyesi’nin 1994’ten beri yöneten CHP’li Hasan Akgün’ün 8 yılda inşa edebildiği yeni belediye binası Sancaktepe’yi gölgede bırakıyor.

CHP medyasının Sancaktepe Belediye binası için kullandığı “yavru saray” nitelemesine daha uygun olduğu görülen Büyükçekmece Belediye binasının 21 bin metrekare inşaat alanı üzerine kurulduğu bildirildi.

Başkanlık makam odasının Sancaktepe’ye kıyasla daha büyük ve daha lüks eşyalarla donatıldığı belirlendi.

Rüşvet ve yolsuzluklarla anılan Büyükçekmece Belediyesi’nde lüks bina ile ilgili fonlu medyanın davet edilip başkanlık makamının banyo gibi bölümlerine kadar görüntülenmesi bekleniyor.

2017 yılında açılan yeni Büyükçekmece Belediye binasının içerisindeki lüks bölümlerin bu zamana kadar medyaya servis edilmemesi manidar karşılanıyor.

İşte CHP’li Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin ve fonlu medyanın “lüks” dediği Sancaktepe Belediye binası ile Büyükçekmece Belediye binasının görüntüleri:

 

  •  

KAYNAK: HABER7

haber-cankaya.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu