Haber

MHP Uşak İl Müdürlüğü 31 Mart Yerel Seçim Toplantısını Gerçekleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uşak İl Müdürlüğü tarafından 31 Mart Yerel Seçimleri Projesi, Tanıtım ve İstişare Toplantısı düzenlendi.

MHP Uşak İl Başkanı Ümit Arslan, MHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Balta, MHP Uşak KAÇEP Genel Başkanı Gülcan Mavi, MHP Uşak Ülkü Ocakları İl Başkanı Gürkan Uğursuz, yönetim Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ’31 Mart Yerel Seçimleri Projesi, Tanıtım ve İstişare Toplantısı’na katıldı Merkez. Toplantıya yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Uşak İl Başkanı Ümit Arslan, “İnşallah kamu hizmetini Allah’a hizmet olarak benimseyen ve bunu kendine düstur edinen İdealist Hareket’in vefalı, mazlum evlatları hedefine ulaşacaktır. Hedefimiz omuz omuza. Bizim görevimiz birlik olup duvarda bir gedik açmaktır.” Düşmanlara fırsat vermeden, her Davacıya yakışan onurlu bir duruş, sarsılmaz bir inanç ve kararlılıkla mücadele etmektir. Keşif gezisinden elbette biz sorumluyuz. Sefer bizimdir, zafer Yüce Allah’ındır. Duamızda kendi davası uğruna sefere çıktığını, bedelini ödediğini, şehitler verdiğini ve mükafatını sadece kendisinden aldığını söylüyoruz. Tanrı uzun zamandır beklenen İdealist hareketin yardımcısı olsun. Başbuğ Türkeş’in oğulları, Türkmen Bey Devlet Bahçeli’nin yoldaşları, Şehitlerimizin mirasçıları, Gazilerimizin emanetçileri, sevgili İdealistlerim; 31 Mart’a doğru emin adımlarla ilerlerken, bölünmeden, birlik olmadan Uşak için mücadele etmeye devam edeceğiz. İnşallah gücüyle tüm engelleri aşacak, bu şehrin ve bu şehirde yaşayan herkesin güvenini bilecek City-Amman’ı seçeceğiz. Bu şehirde doğup büyüyen, hâlâ bu şehrin ekmeğini yiyen, suyunu içen bir kardeşiniz olarak size söz veriyorum. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta zafere ulaştığımızda, aşıklar diyarı, ilklerin şehri Uşak’ımız hak ettiği değeri görecek ve Milliyetçi Hareket timleriyle daha önce olduğu gibi yine değerli hizmetlere ve çalışmalara kavuşacaktır. Yeter ki değerli vatandaşlarımız bize destek olsun ve yerelde bizi iktidara taşısın” dedi.

Açılış konuşmasının ardından merkez, ilçe ve belde adayları sahneye getirilerek tanıtılırken, ardından MHP Uşak Belediye Başkanı Adayı Sezer Ateş’in özgeçmişi ve projelerini anlatan video gösterimi yapıldı.

MHP Uşak Belediye Başkanı Adayı Sezer Ateş, yurt dışında yaşadığı zorluklara boyun eğmeyerek bu güne geldiğini belirterek; “Bu toprakların öz evladı olarak uzun yıllar Avrupa’da kaldı; Türk gibi yaşamanın, Türk gibi görünmenin, Türk gibi düşünmenin, Türk gibi konuşmanın, kısacası Türk olmanın ve Türk kalmanın zorluklarını yaşadı. Türk’tür, baskı altında olsa da boyun eğmez, hor görülse de minnet göstermez, zorluklar olsa da kardeşin olarak karşındayım. Şehrimizi geliştirecek, değiştirecek, vizyon katacak projeleri birer birer hayata geçirmeye başladık.Proje sunumunda gördüğünüz eserlerin tamamı ve daha fazlasını şehrimize kazandıracak güç, o bilgi ve tecrübe artık size ait. Allah’a, “İzninizle bu kardeşiniz de burada” dedi.

Hedeflerinin hiçbir zaman yarım kalmadığını ifade eden Ateş, “Değerli dava dostlarımız, bu kardeşiniz Allah’ın izniyle hiçbir işini yarım bırakmamıştır. İnşallah Allah’ın izniyle bu çalışmalarımızın güçlenmesine vesile olur. Teşkilat ve dostlarımızın bu davadaki desteği sayesinde bu iş yarım kalmayacak. Uşak Belediyesi’ne 3 hilal asılacak. Davacı, “Yarım kalan iş kalmaz, idealist yürümediği yola girmez. İnanın ki idealist amacından sapmaz, idealist yolundan sapmaz. O halde yolumuzdan sapmadan, amacımızdan sapmadan, idealimizden bir adım bile geri gitmeden yolumuza devam edeceğiz. Sefer bizdendir, zafer Allah’tandır diyerek yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Program, partiye yeni katılanlara rozet takma töreniyle sona erdi. – UŞAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu