Teknoloji

Starfield İçin Yeni Beta Güncellemesi Yayınlandı

 
Bethesda ekibi, uzay temalı aksiyon rol yapma oyunu Starfield’ın PC sürümü için yeni bir beta güncelleme yayınladı. Bu yeni beta güncellemesi 1.8.84 sürümüyle birlikte geliyor ve birçok düzeltme içeriyor.
 
Birçok hata düzeltildi
 
 
 
Daha önce de belirtildiği gibi, Starfield’ın beta güncellemesi bazı can sıkıcı DLSS hatalarını ve sorunlarını gideriyor. Örneğin DLSS Çerçeve Oluşturma özelliği aktifken karakterlerin bulanık ya da hayalet gibi görünmesine neden olan bir sorun yaşanıyordu ancak artık bu durum ortadan kalktı.
 
Öte yandan, bu son beta güncellemesinde DLSS 3’te daha fazla sorun giderildi. DLSS güçlendirmesinde, çok karanlık yerlerde bir miktar sertlik ve bozulmanın ortaya çıktığı bir sorun vardı. Bu sorun da çözüldü. Kısaca DLSS kullanıldığında oyunun daha stabil hale geldiğini söyleyebiliriz.
 
Öte yandan merak edenler için bu son güncelleme, 30 fps kilitli HUD simgesi sorunlarını çözmüyor. Bu nedenle oyun uzayda dolaşırken sanki sıkışıp kalıyormuş gibi hissettirmeye devam ediyor. Bu nedenle daha uygun bir deneyim elde etmek için modları kullanmanız gerekir.
 
Notların tamamına bakmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu