Yaşam

Kingfisher Son Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kingfisher 27. Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

OGM Pictures tarafından gerçek bir hayat hikayesinden televizyon ekranlarına uyarlanan başarılı yapım Kingfisher, bu hafta 26. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Star TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi bu hafta da seyircilerden tam not aldı. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un paylaştığı dizide bu hafta Pelin ve annesi Zerrin’in birlikte çalıştığı sevgili Seyran ve Ferit çifti, ortalarda soğuk rüzgarların esmesine neden oldu. Yalıçapkını yeni bölüm fragmanı ‘Zerrin sonunda Seyran ve Ferit’i ayırmayı başardı mı?’ dedi. Peki Denizatı dizisi 27. bölümde neler olacak?

İşte Kingfisher 27. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Star TV’nin sevilen dizisi “Yalıçapkını” 26. bölümüyle 31 Mart Cuma akşamı izleyici karşısına çıktı. Peki yalıçapkını dizisinin son bölümünde neler yaşandı?

Gelin hep birlikte Kingfisher 26.bölümüne göz atalım ?

Yalıçapkını: Seyran 26. bölümde Ferit ve Pelin’i yan yana görünce çılgına dönüyor. Seyran’ı yine zor günler bekliyor…

Ferit’i Pelin’in evinde gören Seyran, öfkeyle konuta döner. Zerrin ise Seyran ve Ferit arasındaki bu gerilimi fırsata çevirmeyi planlamaktadır.

Köşkte büyük bir iftar sofrası hazırlanırken, Korhan Ailesi özel misafirleri için hazırlıklara başlar.

Kazımlar ve Korhan Ailesi’nin bir araya geldiği iftar sofrasında Suna ve Saffet’in ortalarına olan ilgi yeniden gündeme geldi.

Ferit, Kazım’a Suna’nın Saffet’le anılması hakkında konuşur ve onayını ister. Ferit, Kazım’dan aldığı onayla teknede Saffet’le konuşmaya gider.

Olayların hızla gelişmesi Suna ve Abidin’i mahveder. Ama Abidin’in de bir planı var! Abidin sonunda Suna’ya bir teklifte bulunur.

Seyran, Zerrin konusunda endişelenmeye başlamıştır. Zerrin yaptığı yeni atılım karşısında harekete geçmesi gerektiğini anlayınca öyle bir atılım yapar ki herkes hayretler içinde kalır.

Yalıçapkını 27. bölümde Seyran ve Ferit’in ortasındaki ipler kopma noktasına gelir. Seyran, Kazım’dan son darbeyi mi alıyor?

İşte Kingfisher’ın yeni bölüm fragmanı ?

Yalıçapkını 27. Bölüm Fragmanı | “Oğlunuz, ona verdiğiniz sözlerden dolayı bunu kendi içinde doğru görüyor.”

altinovahaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu