Teknoloji

OnePlus 11 Tasarımı ve Özellikleri Ortaya Çıktı

Çinli teknoloji şirketi oneplus , bir süredir yeni amiral gemisi telefonu 11 serisi üzerinde çalışıyor. 2023 yılının başında tanıtılması beklenen OnePlus 11 serisi, piyasaya çıktığında en güçlü telefonlardan biri olacak. En son haber şu ki, bu telefon ne tür bir tasarımNeye sahip olabileceğini gösteriyor.

Akıllı telefon sektörünün değerli sızıntı kaynaklarından biri olan Steve Hemmerstoffer (aka OnLeaks), bu akıllı telefonların nasıl görüneceğini ortaya koyan görseller paylaştı. resimleriniz” resmiBasına sunulacak görüntülerin olduğunu söyleyen OnLeaks, böylece birçok tüketicinin merakla beklediği modeli ortaya çıkardı. teknik özelliklerHadi daha yakından bakalım.

OnePlus 11 ile tanışın

Edinilen bilgilere göre OnePlus 11, 6.7 inç boyutunda QHD+ çözünürlüklü ekrana sahip olacak. Bu AMOLED ekran, 120 Hz yenileme hızı sunacak. Parmak izi okuyucu sensörünü ekranın altına taşıyacak telefon, 16MP çözünürlükÖn kamerası olacak.

Telefonun arkasına baktığımızda; sağa yerleştirilmiş Dairesel kamera kurulumunu görüyoruz. Bu kamera kurulumunda 50 MP ana kamera, 48 MP ultra geniş açılı kamera ve 32MP telefoto kamerabulunduğu söyleniyor.

OnePlus 10 serisi şöyle görünüyordu:

OnePlus 11’in diğer teknik özellikleri hakkında da bilgi sahibi oluyoruz. Bu akıllı telefon Qualcomm Aslanağzı 8 Nesil 2 ‘dan güç alacaktır. Ayrıca 16 GB RAM’e kadar desteklenecek. Telefon “UFS 4.0” depolama teknolojisi ile desteklenecek 5.000 mAh 100W kapasiteli bataryasının ise hızlı şarj desteği sağlayacağı belirtiliyor. Android 13 tabanlı OxygenOS 13.1 arayüzü ile gelecek amiral gemisi telefon, 4 Android güncellemesialacak.

OnePlus 11’in olası özellikleri:

Ekran 6,7 inç AMOLED, QHD+, 120Hz
İşlemci Qualcomm Aslanağzı 8 Nesil 2
Veri deposu 16 GB’a kadar
Depolamak Bilinmeyen
Ön kamera 16MP
Arka kamera 50MP + 48MP + 32MP
Pil 5.000mAh (100W)
işletim sistemi Android 13 (OxygenOS 13.1)

OnePlus 11 serisinin fiyatı hakkında bilinen bir şey yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu