Ekonomi

Meral Akşener o günü anlattı! Six Table’da ne oldu?

Gerginliğin yaşandığı 2 Mart’taki görüşmeyle ilgili olarak Akşener, şunları söyledi: “İsterseniz bir kamuoyu yoklaması yapıp ona göre hareket edelim” dedim. Kılıçdaroğlu bu önerime kızarak ayağa kalktı. söz konusu. Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığının diğer masa üyeleri arasında da tartışıldığını belirtti.

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Akşener ile görüştüğünü belirterek, Akşener’in açıklamalarını Twitter hesabından paylaştı.

“İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile az önce görüştüm. Son 6’lı Masa toplantısında neler olduğunu sordum, anlattı”Işık, Akşener’in açıklamalarını şöyle aktardı:

“O güne kadar ne Kemal Bey’in ne de diğer cumhurbaşkanı adayının adı hiç konuşulmamıştı. O gün masaya oturduk.

Kılıçdaroğlu Bey’in adaylığının benim dışımda herkesle görüşüldüğünü gördüm, anlaşıldı. Son söz bana gelene kadar herkes Kemal Bey’in adaylığını dile getirdi. Söz bana gelince Yavaş ve İmamoğlu anketlerimizde çıkıyor dedim.

Ama isterseniz bir kamuoyu yoklaması yapalım ona göre hareket edelim dedim. Kılıçdaroğlu Bey bu teklifi kabul etmedi, sinirlendi ve ayağa kalktı. Bugün ortak bir yazılı açıklama ile adaylığının açıklanmasını talep etti. Partime sormadan böyle bir karar veremem dedim.

İmzalamayın, sonra imzalarız, ilan ederiz, ben de masadan kalkalım dedim. Sen bilirsin dedi. Ali Bey tansiyonu düşürmek için ortaya girdi. Ve adayın adına değil, adaylık konusunda anlaşmaya varıldığına dair bir metin imzalandı.”

derbent-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu