Yaşam

GISELE BUNDCHEN’İN MET GALA ELBİSESİNDEN İLHAM ALDI

Yıllar önce, Karl Lagergeld’e Paris’teki çalışmalarının retrospektif bir duruşu sorulduğunda, Lagerfeld, “Bütün bu eski elbiseleri görmek istemiyorum” yanıtını vermişti. Geçen pazartesi Met Gala’nın ardından Lagerfeld’in bu sözleri yeniden gün yüzüne çıktı. Karl Lagerfeld temasıyla tüm katılımcılar efsane tasarımcının tasarım estetiğini kutlarken, arşivlerden pek çok elbiseyle de kırmızı halıda boy gösterdiler. Ancak Gisele Bündchen sadece ‘eski bir elbise’ giymekle kalmadı, güzel anıları olan bir elbise seçti.

“Bu elbiseyi 16 yıl önce Karl’ın Paris’teki evindeki bir fotoğraf çekiminde giymiştim. O çekimde çok eğlendik ve onu yıllar sonra tekrar giymek pek çok güzel anıyı geri getirdi” dedi.

Lagerfeld’in başarıları geniş çapta belgelenip birden çok kez 2013’te ‘Karl’a Göre Dünya’ adlı bir kitapta toplansa da, Bündchen dünyada onu yakından tanıyan tek kişiydi. “Gece Paris’in her yerinde çıplak ayakla çekim yaptıktan sonra, gece açık olan bir kafede çay içmek için durduk. Biraz üşüdüğümü fark etti ve bana daha iyi hissetmek için almam gereken bu gizli Fransız doğal ilacından bahsetti, ”diye hatırladı Bündchen o günü. Çok düşünceliydi” diye ekledi.

90’ların sonlarında Chanel defilesinde tanıştıkları andan itibaren nezaketini hatırlayan Bündchen, “Odaya girer girmez tam adımı yüksek sesle söyledi ve benimle Almanca konuşmaya başladı. Soyadımın Almanca olduğunu söyledim ama maalesef Almanca bilmediğim için ne dediğini anlayamadım! Hemen konuşmayı bıraktı ve kocaman bir gülümsemeyle İngilizceye geçti ve sonunda ‘tanıştığımıza memnun oldum’ dedi” dedi.

Karl Lagerfeld’in moda dünyasına en çok katkı sağlayan isimlerden biri olduğunu ve bir moda ikonu olduğunu vurgulayan Bündchen, kendisini onurlandırmak için ne giyeceğine karar vermenin çok zor olduğunu ancak bu elbisenin kendisine yakıştığını hissettiğini söyledi. bu hatıra için doğru seçimdi.

habersiverek.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu