Haber

CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan görevinden istifa eden Paçacı’ya çağrı: İstifasını ben istemedim

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun olası adaylığına ilişkin yaptığı açıklamayla büyük tartışma yaratan GÜZEL Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, “Parti yetkili kurulları şu anda Kemal Bey’i onaylayacak aşamada değil” dedi. yaptığı basın açıklamasında bir gazeteciye verdiği ifade amacı aşan yorumlara neden oldu. görevinden istifa ettiğini açıkladı.

AKŞENER’İN KARARI İLE SERBEST BIRAKILDI

Paçacı’nın ÂLÂ Partisi Genel Başkanı Meral Akşener’in kararıyla görevden alındığı belirtilirken, partiden konuyla ilgili açıklama gelirken, İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Cihan Paçacı’nın kendi isteğiyle görevden ayrıldığını bildirdi.

KILIÇDAROĞLU’DAN PAÇACI’YA TELEFON

Paçacı ile ilgili dikkat çekici bir gelişme yaşanırken, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun İYİ Parti’nin adını telefonla aradığı ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu’nun Paçacı’yı rahatsız etmemesi gerektiği bildirildi ve istifasının kendisi tarafından istenmediği mesajını verdi.

CHP TOPLANTIYI ONAYLADI

CHP kaynakları da Kılıçdaroğlu’nun Paçacı ile görüştüğünü doğruladı. CHP’den yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde plansız bir görüşme gerçekleşti. Biliyorsunuz Sayın Cumhurbaşkanımız ile Sayın Paçacı’nın tanışması çok eski yıllara dayanmaktadır. Bu görüşmede Sayın Genel Başkanımız Sayın Paçacı’ya şunları söylemiştir: Siyasetin doğasında böyle durumlar var ve üzülmemesi gerektiğini söyledi. Buna ihtiyacı olduğunu söyledi” dedi.

aybasti-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu