Haber

Atilla Aksoy, Ordu Emniyet Müdürlüğü’ne atandı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan imzasıyla yayınlanan kararname ile Ordu Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Atilla Aksoy göreve başladı.

Ordu’ya gelen Emniyet Müdürü Aksoy, kendi isteğiyle Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü komutanlığına atanan Gazi Ateş’ten görevi devraldı. Aksoy, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin katılımıyla düzenlenen devir teslim töreninin ardından göreve başladı.

Aksoy: “Zaman, mekan ve fazla mesai kavramı olmadan çalışacağız”

Aksoy, devir teslim töreninde yaptığı açıklamada tüm çalışma arkadaşlarıyla birlikte insan merkezli, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan, ekip çalışmasını ön planda tutan, yasalara saygılı, insan haklarına saygılı, özverili bir anlayışla ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını söyledi. çalışma anlayışı ve vatandaşlara karşı hoşgörülü davranmak. meşgul olacaklarını söyledi.

Aksoy, “Bunu yaparken de Sayın Valimizin öncülüğünde ilimizdeki diğer kurum ve kuruluşlarla birlikte zaman, yer ve çalışma süresi gözetmeksizin tüm birimlerimizle uyum ve uyum içerisinde üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Bu süreçte de değerli Orduluları her zaman olduğu gibi yanımızda görmek istiyoruz.Sizlerden aldığımız güç.Akıl,öngörü ve grup oyunuyla daha inançlı,huzurlu bir Ordu için gece gündüz demeden çalışacağız.Bu vesileyle; vatanımızın huzur ve güvenliği için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Türk polis teşkilatına ve Ordu halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Atilla Aksoy kimdir?

1973 yılında Elazığ’da dünyaya gelen ve ilk, orta ve lise eğitimini Elazığ’da tamamlayan Atilla Aksoy, Polis Akademisi’nden mezun olduktan sonra sırasıyla Bursa, Sakarya, Erzincan ve Gaziantep’te İlçe Emniyet Müdürlüklerinde görev yaptı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Daire Başkanlığı, Narkotik Daire Başkanlığı ve Tanık Koruma Daire Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Aksoy, eski Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya’nın Özel Kalemi olarak görev yaptı. – ORDU

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu