Ekonomi

“Arsa 2024’te de çok konuşulacak”

BURSA (İGFA) – Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markası Nef’in başlattığı ‘Nef Yatırım Konuşmaları’nın ikincisi Bursa’da gerçekleşti. Türk ve dünya ekonomisini nelerin beklediğinin konuşulduğu özel etkinlikte Nef Yönetim Kurulu Lideri Erden Timur, Türkiye’deki emlak piyasasının Avrupa’da lider olduğuna dikkat çekerek, enflasyon ortamında da mekanın yıldızının parladığını belirterek, 2024’te de bu durumun devam edeceğini belirten Timur, arsaya talebin yeniden yüksek olacağını kaydederek, 2023’te arsanın konut, altın, döviz ve borsadan daha fazla kazanç getireceğine dikkat çekti. Bu nedenle konut satışlarının 1,2 milyon civarında olduğu 2023’te arsa başta olmak üzere konut dışı satışların 1,5 milyonu aştığına dikkat çekti. “Nef olarak araziye taşınmamızın nedeni ulaşılabilir gayrimenkul üretmektir” dedi.

Ekonomi Gazetesi ve Nef iş birliğiyle Gaziantep’te ikincisi düzenlenen “NEF Yatırım Sohbetleri”nde konuşan Timur, konut sorununun toplumsal bir soruna dönüştüğünü belirterek, “Gayrimenkul yatırımı oldukça geleneksel bir yatırımdır. Enflasyondan korunmak bizim için refleks.Ürünlerimizi de bu anlamda çeşitlendirdik.Arsaya ilgi yoğun.Burada öncelikle altyapı sorunlarını çözerek yatırımcılarımızın bürokratik süreçlerini tek elden çözerek daha iyi bir yatırım fırsatı sunuyoruz. kaynak.” Timur ayrıca, Türkiye’nin en değerli bölgelerinde sıfır riskli, sürekli karlı arsa yatırımları sunan Nef Arsa’yı Bursa Orhaneli’ye taşıdıklarını bildirdi.

Nef Yatırım Sohbetleri Türkiye geneline yayılacak

Dünya ve Türkiye ekonomisine dair öngörülerin, gayrimenkul sektöründeki dönüşümün, piyasalardaki gelişmelerin ve beklentilerin konuşulduğu etkinlik yoğun katılımla gerçekleşti. İkinci etkinliği Bursa’da yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Timur, etkinliğin Türkiye geneline yayılmasını hedeflediklerini belirtti. Timur, şu açıklamalarda bulundu: “Şehirlerde sanayici ve iş insanlarıyla toplantılar düzenliyoruz. Bu toplantıların faydalı olmasını umuyoruz. İnsanlar genellikle faydalarını da görüyorlar. Bu toplantıları tüm Türkiye geneline yaymayı planlıyoruz. Türkiye ekonomisinin ve dünyanın yönünü farklı şehirlerde anlatmaya devam edeceğiz. Otomotiv, tekstil ve mobilya gibi sektörlerde önemli bir üretim merkezi olan Bursa bizim için çok önemli bir yere sahip” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu