Yaşam

Yıllar Sonra İtiraflar! Aydemir Akbaş Yeşilçam Erotik Filmlerin Kamera Arkasını Anlatıyor!

Ünlü Yeşilçam oyuncusu Aydemir Akbaş, Haberler.com’un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane adlı programın konuğu oldu. Akbaş, erotik filmlerin revaçta olduğu dönemde çekilen müstehcen filmlerle ilgili itiraflarda bulundu.

Kaynak:https://www.youtube.com/watch?v=FTLlh…

Çoğunuzun Kolpaçino’dan tanıdığı, Yeşilçam’ın komik erotik sinemalarının aranan ismi Aydemir Akbaş, kendisine ün kazandıran müstehcen filmlerin iç yüzünü anlattı.

Akbaş, Haberler.com’un YouTube kanalında yayınlanan Haber Mazeret programına konuk oldu. Gökay Kalaycıoğlu’nun sorularını yanıtlayan Akbaş, erotik film çekimleriyle ilgili itiraflarıyla gündem oldu.

Erotik filmlerin yasaklanması için Kültür Bakanlığı’na gittiğini belirten Akbaş, “Kadınlar şortluydu, biz de oyun oynarken giyiniktik. Çekim yaparken yattığımızda görünmüyorduk. O dizilere senarist olarak girdim. Bir gün oyuncu gelmeyince ben oynadım. 2 tane dram filminde oynadım. Kadın bile yoktu ve bu filmlerle aynı gişeyi yaptılar” dedi.

“Filmlerde giydiğim uzun pantolonumu bile çıkarmam için para teklif ettiler. Kabul etmedim. O filmlere başladığımda komediydi, sonra pornoya döndü.” terimleri kullandı.

Yoksul veya genelevdeki kadınların cinsel içerikli film çekmeye davet edildiğini belirten Akbaş, “Sinema açısından tehlikeli bir şey. Türkan Şoray’ın bir filmindeki bağırma sahnesini müstehcen filmlere eklerlerdi. Çektiğimiz filmlere fahişelerle çekilmiş gerçek cinsel ilişki sahnelerini de ekliyorlardı.”

Programı buradan izleyebilirsiniz:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu