Teknoloji

Sürpriz bir kararla ertelenen Xiaomi 13 serisinin yeni lansman tarihi belli oldu.

Xiaomi Perşembe günü duyurdu, daha önce duyurduğu tanıtım gününde ertelendiğini duyuran,Samsung ve Apple’ın amiral gemisi telefonlarına rakip olacak yeni üst düzey telefon serisi. Xiaomi, bu hafta 13 serisini piyasaya süreceğini duyurdu..

Şirket, Weibo’da yaptığı bir grup gönderisinde, Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro’nun tasarımının yanı sıra Leica markalı büyük bir kamera çıkıntısını gösteren görüntüleri paylaştı. Xiaomi 13iPhone 14’e benzer çerçevelere sahip gibi görünse de, Xiaomi 13 proKonik bir kenara sahiptir.

Xiaomi, yaklaşmakta olan ileri teknoloji telefonunun bazı özelliklerini zaten açıkladı. Şirket, hem Xiaomi 13 hem de Xiaomi 13 Pro’nun Snapdragon 8 Gen 2 yonga setini kullanacağını ve her birinin 3.26x optik yakınlaştırma yapabilen bir telefoto kameraya sahip olacağını söyledi. Pro modeli, ana kamera için 1 inçlik dev bir sensör şeklini alan daha büyük bir sensöre sahip olacak.

Xiaomi, küresel çıkış tarihi hakkında yorum yapmadı. Bununla birlikte, Xiaomi’nin geçmişine bakılırsa, üst düzey seriler uluslararası pazarlarda genellikle Çin’deki lansmanından birkaç ay sonra piyasaya sürülür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu