Haber

Sinan Oğan: Türk milleti bölücülere selam verene bu gücü vermeyecektir

TÜRKİYE İttifak Partisi Genel Başkanı Sinan Oğan, “Türk milleti, bölücülere selam verenlere bu gücü vermeyecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Osmaniye’de partisinin il başkanlığının açılışına katılan Türk İttifak Partisi Genel Başkanı Sinan Oğan, Musa Şahin Bulvarı’nda partililer tarafından karşılandı. Sinan Oğan daha sonra açılış kurdelesini keserek parti binasının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Burada konuşan Sinan Oğan, Türkiye’de siyasetin hızla değiştiğini belirterek, “2028 yılında siyasette elit değişimi sürecini tamamlamış olacağız. Bu süreç Cumhuriyet Halk Partisi ile başladı. Bu arada yeni seçilenlere hayırlı olsun” dedi. CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel.” Kendisine başarılar diliyorum. Burada kendisine bazı tavsiyelerde bulunmak istiyorum. CHP’nin Selahattin Demirtaş’a, Atatürk’ün partisi HDP’ye, HEDEP’e olan sevgisinin kendisine herhangi bir siyasi gelecek vaat etmediğini ifade etmek isterim. CHP’de yeni genel başkan seçildiği için ulusal sayfaya dönüşecek. “Ben bunu açmasını isterim. Sayın Kılıçdaroğlu gibi Türkiye’nin birliğini ve bütünlüğünü tehdit edenlere selam göndererek bu ülkeyi yönetmek istiyorsa boşuna talip olmasın. Türk milleti bunu asla kabul etmeyecektir. Ayrılıkçıları selamlayanlara güç verin. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

‘ATATÜRK BUNU ASLA YAPMAYACAK’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e, Atatürk’ün partisini Atatürk’ün görüşleri doğrultusunda yönetmesini tavsiye ettiğini belirten Oğan, şöyle konuştu: “Şöyle düşünsün; Mustafa Kemal Atatürk olsaydı bölücülere selam verir miydi? Asla yapmazdı. Unutun partiyi selamlamayı. ayrılıkçılar, ayrılıkçıları selamlayanlara tokat atın.” “Bu nedenle yeni bir değişim yaşandı, yeni bir süreç başladı ve bu sürecin Türk siyasetini bölücülere, bölücülere selam verenlere yer bırakmayacak şekilde temizlemesi gerekiyor. Buradan Sayın Cumhurbaşkanımıza başarılar dilerim. Özgür Özel iyi şanslar ve dostça tavsiyelerde bulunmak isterim.” dedi.

Konuşmaların ardından dualar okundu ve kurban kesildi. Sinan Oğan, partililerle bir süre görüştükten sonra şehirden ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu