Haber

Edremit’te Depremzedelere Yardımlar Sürüyor

Edremit Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından ilçeye gelen depremzedelere yardım eli uzatmaya devam ediyor. Edremit Belediyesi Afet Uyum Merkezi’nde gıda, temizlik ve giyim ihtiyaçları karşılanıyor.

Edremit, afetin ardından ilçeye gelen depremzedelere yardım eli uzatıyor. Kahramanmaraş’ta 11 ilde yıkıma neden olan depremin ardından bölgeye yardım malzemesi, seyyar mutfak, iş makinesi, ekipman, ambulans ve ilk yardım ekipleri gönderen Edremit Belediyesi, ilçeye gelen depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor. Kaymakamlıkla uyum içinde yürütülen çalışmalarda Edremit halkı Edremit Belediyesi çatısı altında işbirliği yapıyor. Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde kurulan Afet Uyum Merkezi’nde depremzedelerin ihtiyaçları karşılanıyor.

Edremit Belediyesi’nin konaklama tesisleri, çeşitli otel ve rezidanslarında yaklaşık 3500 depremzede ağırlanmaktadır. Depremzedeler, önce kaymakamlıkta kurulan Açık Kapı birimine kayıt yaptırıyor, ardından ihtiyaçlarının karşılanması için Şükrü Tunar Kültür Merkezi’ne yönlendiriliyor. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan da büyük bir dayanışma örneği sergileyen Edremit halkına teşekkür etti. Büyük facianın ardından yaraların sarılması için çalıştıklarını belirten Arslan, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

oguzlar-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu