Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan Memleketi Rize’yi Ziyaret Etti

1) BAŞKAN EREDOĞAN MEMLEKETİ RİZE’Yİ ZİYARET ETTİ

Erdoğan: Krizlerin çözümünde Türkiye’yi kilit ülke olarak konumlandırdık (2)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Koç Grubu’nun Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 2 milyar avro yatırımla inşa ettiği ‘Ford Otosan Yeniköy Fabrikası’nın açılışının ardından memleketi Rize’ye gitti. Erdoğan, Rize kent merkezinde Belediye Blokları olarak bilinen kentsel dönüşüm alanının açılışını yapmak ve kentte devam eden projeleri incelemek üzere akşam saatlerinde geldiği Güneysu ilçesinde kendisini bekleyen vatandaşları otobüste selamladı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, “Yapacak çok işimiz var. Yaptığımız çok şey var. Hepimiz el ele vereceğiz. Eğitimden sağlığa, adaletten ulaşıma kadar Türkiye’yi çok farklı yerlere götüreceğiz. Yarın toplu açılışlar yapmak için buradayız. “Toplu açılışlar yapacağız ve Rize’deki kentsel dönüşümü yerinde görmek istedik” dedi.

‘YEREL SEÇİMLERDE AYNI DÜŞÜŞÜ MUHTEMELE YAŞAMAYACAĞIZ’

Çamlıhemşin ilçesi turizm merkezi Ayder Yaylası’nda devam eden kentsel dönüşüm projesini inceleyeceğini belirten Erdoğan, yerel seçim mesajı verdi. Erdoğan şunları söyledi:

“Ayder’deki dönüşümleri görmek istedim. Bütün bunları yerinde görerek, 5-6 ay sonra özellikle Rize merkezde yapılacak yerel seçimlerde partimize katılmanızı umuyoruz. Bildiğiniz gibi, 5-6 ay sonra yerel seçimler. Seçimlerde milletvekili sayısında bir azalma yaşadık. Yerel seçimlerde muhtemelen aynı düşüşü yaşamayacağız. Bu çok farklı bir çaba gerektirecek. Bu çabalarla inşallah daha da başarılı olacağız. Rize ve ilçelerinde çok güçlü bir ses. Yarın inşallah kentsel dönüşümleri yerinde göreceğiz. Valimizi ve belediye başkanlarımızı ziyaret edelim. “Ayder’i daha sonra yerinde görmemizi istiyorum, nasıl yapacağımızı da planlayacağız umarım.” Eksiklerimizi hızla giderebiliriz. Hepinize iyi geceler diliyor ve sizleri Allah’a emanet ediyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu