Haber

Beyoğlu’nda 11 kişiyi kaçıran kişi kameralara yansıdı

Beyoğlu’nda 11 kişiyi kaçıran kişi kameralara yansıdı

İSTANBUL – İstanbul’da çalıntı motosikletle 11 kişinin telefonunu çalan şahıs, son iş yerinde Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği Polisi tarafından yakalandı. Gözaltına alınan ve 31 hata kaydı bulunan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kapışma anları kameralara yansıdı.

Beyoğlu ve Şişli’de motosikletli 2 kişi, yolda yürüyen 11 vatandaşın yanına çalıntı motosikletle yaklaşarak kapkaçla telefonlarını çaldı. Şikayetler üzerine çalışma başlatan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği Polisi, zanlıların beyaz bir motosikletle yaklaşarak cep telefonlarını çalarak ortadan kaybolduğunu belirledi. Motosiklet ile cep telefonu çalan zanlılar hakkında sürdürülen çalışmalarda, zanlıların kapkaç görüntülerinin bir kısmının güvenlik kameralarına yansıdığı belirlendi.

Beyoğlu Asayiş polise yakalandı

Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisi, çalıntı olduğu öğrenilen motosiklette yaptığı çalışma kapsamında zanlılardan birinin Suriye uyruklu Abed T. olduğunu belirledi. Yapılan soruşturma sonucunda şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının daha önce kabahatler gibi 31 hata kaydı olduğu ortaya çıktı. 12’si motosiklet kapkaç, biri motosiklet hırsızlığı olmak üzere 13 ayrı olaydan yargılanan şüpheli Abed T., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis, zanlının diğer zanlısını yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

odunpazari-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu