Haber

16 Yaşındaki Kızı Kaçırıp 2,5 Ay Boyunca İşkence ve İstismara Uğradı! ‘Çocuğumun Hayallerini Çaldı…’

Bursa’da kız arkadaşı NG’yi (16) kaçırıp 2,5 ay boyunca işkence ve tacizde bulunan Hamza Han (22), tutuklandı. Hamza’nın sosyal medya hesabından NG’yi silahla tehdit ettiği görüntüleri paylaştığı ortaya çıktı.

Annesi SG’nin (33) Bursa’da cezaevine girmesi üzerine evde yalnız yaşamaya başlayan NG, 1,5 yıl önce tanıştığı ve birlikte uyuşturucu aldığı erkek arkadaşı Hamza Han tarafından çeşitli tarihlerde dövüldü.

İddiaya göre; Hamza Han, NG’yi 10 Haziran’da kaçırıp Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi’ndeki babasının evine getirerek önce işkence yaptı, ardından da cinsel istismarda bulundu. 20 Ağustos’ta cezaevinden çıkan ve kızının 2,5 aydır tutuklu olduğunu öğrenen SG, polise şikayette bulundu. Şikayet üzerine NG, 27 Ağustos’ta evinden kurtarıldı. Gözaltına alınarak tutuklanan Hamza Han’ın da NG’yi silahla tehdit ettiği ve bu anları sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı.

‘Beni 1,5 saat hortumla dövdü, tekerlekli sandalyeyle yürüyorum’

NG, 2,5 ay boyunca kabus dolu günler geçirdiğini belirtti. ‘Annem hapse girdi, çeşitli tarihlerde beni evinde tuttu. Birkaç gün kaçtım. Her seferinde bana vuruyordu. Beni banyoya koydu, 1,5 saat hortumla dövdü. Tamamen morum, yürüyemiyorum. Tekerlekli sandalyeyle seyahat ediyorum. Ondan şikayetçiyim, cezalandırılmasını istiyorum. Çocukluk hayallerimi yok etti. Okula gidiyordum, hayatım alt üst oldu. Beni cinsel istismara zorladı. Reddettiğimde beni dövdü ve şiddet uyguladı. Gelip ailemi dövdü, annemin kolunu kesti. Kardeşlerim duş alıyorlardı, endişeden uyuyamıyorlardı. Silahın dipçiğiyle kafama vurdu, sıcak suyla elimi yaktı, demirle dövdü. Şüphelinin kaçırıldığı gün sosyal medyada paylaşılan görüntülerini çektiğini söyleyen NG, “Ben istemediğim için bana zorla tacizde bulundu. Silahla tehdit etti, ‘Yapacaksın’ dedi. Zorla” dedi. “İstemiyorum” dedim. Beni filme alıp internete attı. Sonuna kadar şikayetçiyimdedi.

‘Çocuğum 2 ay şiddete maruz kaldı’

Kızını kurtarmak için gittiği evde Hamza Han’ın saldırısına uğradığını söyleyen SG, şöyle konuştu:

‘Hapishanedeydim, sonra çıktım ama yine de kızımı kurtaramadım. Kızımı kendine bağımlı hale getirdi. Nereye gitse kızım onu ​​buluyordu. Kendini kukla yaptı, o. Kızımı kurtarmak için ne kadar çabalasam da başaramadım. Silahla kapıma geldi. Kızımı sürükleyerek götürdü. Kızıma sürekli cinsel istismarda bulundu. Çocuğum 2 ay boyunca şiddete maruz kaldı. Zorla cinsel istismar. Çocuğumu kurtaramadım. Çocuğumun tüm gelecek hayallerini çaldı. En ağır cezayla yargılanmasını istiyorum. Onun gibi insanların dışarı çıkmasını istemiyorum. Dışarı çıkmamalı, adalet tarafından cezalandırılmalı. Kızıma sürekli cinsel istismarda bulundu, ‘Bunu yayınlayacağım, herkese atacağım’ demekle tehdit etti. İşkence gördü, silahla tehdit etti. Hatta silahın dipçiğiyle kafasına bile vurdu. Hayatımızı mahvetti. Çocuğumun hayatını mahvetti. Saldırı ihbarı aldık, cinsel istismar ve uyuşturucu kullanımı ihbarı aldık.’

‘Özgürlükten yoksun bırakma, nitelikli cinsel istismar, tehdit, nitelikli saldırı, şantaj söylem meselesidir’

Ailenin avukatı Nalan Bener (55), işkencenin çeşitli suçları içerdiğine dikkat çekti. ‘Tehdit edildi, aldatıldı, gözaltına alındı, cinsel istismara uğradı. Fail neşter, delici, kesici aletler veya sopa gibi bazı aletlerle şiddet uyguladı. Bunun cezası 2 yıldan başlıyor; cinsel istekle birlikte artar. Artan kararlar bir tehdit, hile veya zorlama olduğunda alınır. Fail olması gerektiği gibi tutuklandı. Özgürlükten alıkoyma, nitelikli cinsel istismar, tehdit, nitelikli saldırı, şantaj bunların hepsi konuşma konusudur.dedi.

Bu arada Hamza Han, polise ve savcılığa verdiği ifadede suçlamaları kabul etmeyerek, “Onunla 1,5 yıl önce tanıştık. Her şey kendi isteğiyle oldu. Ben ona kötü davranmadım” dedi. . Dini nikahımız vardı ve seks yaptık. Kendisi de uyuşturucu kullanıyordu. Vücudundaki darp izlerini kimin yaptığını bilmiyorum.” dedi.

kosk-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu